Permanent Bracelet


PERMANENT BRACELET
Bij ons kun je terecht voor Permanente armbandjes, enkelbandjes en kettinkjes van echt 925 zilver en 14 karaat goud (geel-wit-rosé) 18 karaat is ook mogelijk op aanvraag (neem hiervoor eerst contact op via mail).
Wij maken het sieraad op maat en smelten deze daarna op een veilige manier aan elkaar vast waarna deze permanent* bij je om zit.
*Permanent betekent dat het een sieraad is zonder onderbreking en zonder slotje wat staat voor oneindige liefde en verbinding maar het blijft een sieraad dus doe er wel voorzichtig mee.

VOOR WIE?
Voor iedereen die het leuk vindt om sieraden te dragen en niet allergisch is voor edelmetaal goud of zilver.

OOK VOOR KINDEREN
Bij kinderen willen wij ook met liefde een permanent armbandje plaatsen (vanaf *3 jaar.) Permanente ketting en/of enkelbandje plaatsen wij vanaf 12 jaar)
*Het is wel volledig de verantwoordelijkheid van de ouder-verzorger van het kind dat de maat goed in de gaten gehouden wordt! Een armbandje wat te strak zit kan zorgen voor knelling. (daar kinderpolsjes natuurlijk snel groeien zal er rekening gehouden moeten worden met tijdige inplannen van een afspraak voor verlenging) Voor kinderen die bijvoorbeeld nog gymmen / veel sporten hebben wij polsbandjes beschikbaar voor bescherming van de arm en het armbandje.
Wordt het armbandje in de loop van de tijd te strak bij je kindje?
Dan kun je makkelijk via onze planner een afspraak maken en zullen wij er een stukje tussen maken of verlengen met bijvoorbeeld een leuk bedeltje of klein hartje neem vooraf even contact op per mail dan kunnen wij met je meedenken.

HOE WERKT HET?
Tijdens je afspraak zullen wij onze uitgebreide Permanente sieraden collectie aan je laten zien en heb je genoeg tijd om de diverse schakels te bekijken en te passen.
Na het maken van je keuze wordt het armbandje, enkelbandje of kettinkje zorgvuldig en in overleg op maat gemaakt waarna wij het sieraad aan elkaar verbinden door middel van smelten van het materiaal. Deze handeling zorgt ervoor dat het sieraad zonder onderbreking aan elkaar verbonden wordt. Je armbandje, enkelbandje of ketting is hiermee permanent vast gemaakt en zorgt ervoor dat je deze niet meer af kunt doen! Er zit dus geen slotje tussen je sieraad!

MRI en ZIEKENHUIS
Verwijder je armbandje niet vooraf! Uit eigen en klant ervaring weten wij dat de Permanente sieraden 9 van de 10 keer om mogen blijven! In de brief van het ziekenhuis zal staan dat al je sieraden af moeten, doe netjes al je sieraden af en laat je permanente sieraad om. Blijkt tijdens de afspraak bij het ziekenhuis dat het sieraad toch af moet, laat deze dan doorknippen en bewaar het goed. Wij zullen het sieraad onder service voor je terug plaatsen. Stuur ons even een mailtje of boek gelijk je afspraak via onze planner en zet bij opmerking even dat het om herplaatsen gaat.

DOUANE
Onze permanente sieraden zijn gemaakt van Edelmetaal dus echt zilver en echt goud. Doordat onze sieraden geen slotje hebben bevatten ze geen staal en kunnen ze dus nooit de reden zijn dat er een douanepoortje afgaat.

AFSPRAAK MAKEN
Wij werken alleen op afspraak. Via onze planner op de website kun je makkelijk de beschikbare datum en tijden zien en je afspraak in plannen. Wij vragen als garantie van je komst een aanbetaling bij het maken van je afspraak. Deze aanbetaling wordt na het plaatsen van je sieraad verrekend met het eindbedrag. Nadat je je afspraak gemaakt hebt zul je van ons een bevestigingsmail ontvangen met de gekozen datum en tijdstip.
Let op: Heb je je betaling niet afgerond of is het vastgelopen tijdens het betaal proces? hou dan goed in de gaten of je wel een bevestigingsmail ontvangt van ons. (Heb je geen bevestigingsmail gehad? Dan is er iets mis gegaan en is je afspraak niet ingepland in ons systeem). Herhaal het proces na minimaal een half uur wachten opnieuw (eerder zal de gekozen afspraak niet te zien zijn in het systeem) Twijfel je dan mag je ons natuurlijk altijd even een mailtje sturen.

ARMBANDJE VERWIJDEREN.
Wil je toch graag je armbandje af? Gebruik dan bij voorkeur een knip tangetje. Heb je deze niet? Dan kun je de fijne modellen ook afknippen met een normale schaar.
(Het kan je schaar wel beschadigen dus pak niet de beste schaar ;)

HOE KNIPPEN
- Heb je een hartjes bedel tussen je sieraad? knip deze dan open.
- Heb je een bedel? leg de bedel bovenaan in het midden van je pols en plak deze vast of vraag hulp, draai vervolgens je pols om zonder de bedel te verplaatsen en knip zo precies mogelijk in het midden van je arm je armbandje door.
- Wil je er een slotje aan laten zetten? Stuur even een mailtje dan zullen we je daar meer informatie geven.

VERKLEUREN NIET
Onze permanente armbandjes en sieraden zijn gemaakt van echt 925 zilver en echt 14 karaat goud en verkleuren dus niet.
Let wel op: Medicijngebruik, latexhoudende materialen (denk bv. aan latexhoudende sporttape), water met veel zwavel kunnen er wel eens voor zorgen dat zilver zwart kleurt. Dit is vaak makkelijk weg te poetsen met een poetsdoekje.

Is iets mis met je armbandje of sieraad? Neem dan even contact op zodat we kunnen kijken naar een oplossing.
We willen natuurlijk wel dat jij je armbandje, enkelbandje of kettinkje met plezier draagt!
BEKIJK DE PRIJZEN
Copyright 2021 Pebbs - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram