Permanent Bracelet

VOOR WIE?
Voor iedereen die het leuk vindt om sieraden te dragen en niet allergisch is voor edelmetaal goud of zilver. Kinderen zijn welkom vanaf 10 jaar en onder begeleiding van een volwassene. Mensen die een pacemaker dragen raden wij het permanente armbandje af!


HOE WERKT HET?
Als je een keuze hebt gemaakt uit een van de 8 verschillende soorten permanente armbandjes wordt het armbandje op maat geknipt en daarna door middel van het smelten van de schakels aan elkaar verbonden terwijl het armbandje om je pols zit. Er zit dus geen slotje aan de armband.

Is het niet mogelijk of onhandig met werk om een armbandje te dragen? Kies dan voor een enkelbandje! Het zit geweldig want je hebt geen last van een slotje dat precies onder het randje van je schoen valt of blijft haken aan je mooie legging.


ARMBANDJE VERWIJDEREN.
Moet het armbandje om de een of andere reden toch af, voor een MRI bijvoorbeeld? Geen probleem! Knip 1 schakeltje door met een kniptang (die hebben ze ook wel in het ziekenhuis) en bewaar het armbandje goed, want onder service mag je het armbandje bij ons weer om je pols laten smelten. Het permanente armbandje bestaat voor 100% uit goud of zilver. Edelmetaal bevat geen staal en kan dus nooit de reden zijn dat er een douanepoortje afgaat. 


MEDICIJNGEBRUIK.
Medicijngebruik kan wel eens resulteren in het zwart worden van goud of zilver. De meeste medicijngebruikers weten dit, maar wist je dit niet en gebeurt er toch iets met je armbandje? Neem dan even contact op zodat we kunnen kijken naar een oplossing. We willen natuurlijk wel dat jij je armbandje met plezier draagt!
BEKIJK DE PRIJZEN
Copyright 2021 Pebbs - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram