creative life event in Utrecht

Yes, Pebbs is proud partner van het Creative Life Event in Utrecht op 25, 26 en 27 maart 2022. Kom op dit te gekke evenement je liefde of vriendschap bezegelen met een permanent bracelet óf maak zelf een set oorsieraden of een gepersonaliseerde bedel tijdens onze workshop!
LET OP! Voor deze workshops heb je ook een Creative Life Event ticket nodig!
TICKET CREATIVE LIFE EVENT

WORKSHOP GEPERSONALISEERDE BEDEL OF OORSIERADEN VAN ECHT ZILVER (GOUD OP AANVRAAG)

Maak je eigen persoonlijke bedel of oorsieraden onder begeleiding van een ervaren goudsmid. Maak het voorbeeld na of creëer zelf! Je gaat werken met echt zilver (goud op aanvraag*) en verwerk hierin bijvoorbeeld een geboorte steentje of de initialen van jezelf, je kids, geliefde enz. (*meerprijs terplaatsen)

Kosten: 55,- 
Duur: 45 minuten
Tijden: 10:00 - 12:00 - 15:00 - 16:00
AANMELDEN VIA E-MAIL

BEZEGEL JE LIEFDE OF VRIENDSCHAP MET EEN PERMANENT BRACELET (EEN ENKELBANDJE KAN OOK!)

Laat een permanent armbandje om je pols heen maken!

Je hebt keuze uit 8 verschillende soorten permanente armbandjes. Het armbandje wordt op maat geknipt en daarna door middel van het smelten van de schakels aan elkaar verbonden terwijl het armbandje om je pols zit. Er zit dus geen slotje aan de armband.

Is het niet mogelijk of onhandig met werk om een armbandje te dragen? Kies dan voor een enkelbandje! Het zit geweldig want je hebt geen last van een slotje dat precies onder het randje van je schoen valt of blijft haken aan je mooie legging.

Kosten: vanaf 55,- 
RESERVEER EEN PLEKJE
Copyright 2021 Pebbs - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram